GepsBigBear

Första kullen som såg dagens ljus på kenneln var 1992-06-17 och sen har det blivit några fler kullar efter det. Jag älskar den här rasen av flera anledningar några är, barnkära, trygga, snälla, vackra mm.
Vi planerar för 1- 2 kullar per år och det är lika spännande och roligt idag som det var då, trots att det är ett enormt jobb.
I familjen har det även funnits både Grand Danios , Newfounland , ST Bernhard och Chihuahua, och idag 2019 är det 2 Leonberger och en Chihuahua i hushållet.
Om du funderar på att skaffa dig en Leonberger så är du välkommen att hälsa på eller slå en signal för att prata lite om rasen, det är en stor ras som behöver en fast hand och tydliga regler samt viss stimulans för att bli den perfekta och trevliga familjemedlem som den förtjänar.
Vi är en stor familj och alla barnen har mer eller mindre blivit uppfödda i valplådan men bara 1 har utvecklat samma stora intresse som mig, jag är så glad att Mikaela fortfarande tycker att det är lika roligt. Nu bor vi 15 mil ifrån varandra men hon finns alltid till hands för valpköparna med allt vad det kan vara, frågor, handling, mm.
Det ingår en valpkurs i köpet som anordnas här hemma på kenneln, har du inte möjlighet att närvara pga avstånd så hjälper jag dig givetvis med övningar mm på annat sätt. Det är en bra start för valpen och dig att skapa en kontakt att bygga på.
Fritiden för mig handlar bara om hundar, jag är utbildad exteriördomare och när jag inte är ute och dömer så ställer jag gärna ut kennelns egna hundar eller vidareutbildar på andra raser. Med åren har det blivit ett ganska stort gäng valpköpare som gärna åker tillsammans och campar ihop inför utställningar och tävlingar, det tycker vi är väldigt roligt och vet att det uppskattas av alla.
Är du mer nyfiken på vår härliga ras, varmt välkommen att höra av dig.