GepsBigBear

20200303

Länge sen sist:) Men nu har jag lite att uppdatera , kan börja med resultat från dom senaste utställningarna: Vår senaste stjärna som vi är väldigt stolta över är “Valpen” GBB Snowy Snowbear, han har verkligen visat framtassarna och har redan 4 Cert på sina 6 utställningar. Pocahontas 8 månader gjorde debut på specialen i Vårgårda i Februari och sprang in en 2a plats i konkurrensen med ett hedersamt HP, ytterligare en vovve som vi är lite extra stolta över är fina” Frost ” GBB Eagle Eye som vi samäger med Anna Lena, han har lyckats med 2 Bir och 1 Bim på sina 3 utställningar i valpklass:) På årets första special så var det inte mindre än 14 hundar anmälda från kenneln, tack till er alla som bidrar till kennelns framgångar:)

Viltspår, ja vad ska man säga:) Jag är så himla stolt och glad över er som springer i skog och mark och tränar med era hundar, det har verkligen gett resultat. På inte mindre än 8 månader lyckades 3 hundar med att erövra Svenskt Viltspårschampionat, och ytterligare 2 som fick godkänt anlagsprov, stort stort grattis till, Annica med Kärstin, Monica med Bosse och Bertil, Susanna med Ior och Anna Lena med Storm, jag har hört en fågel kvittra att det ev är spår tävling på gång för vissa 😉

Planerade kullar är nu uppdaterad med våra 2 spännande kombinationer. Ser mycket fram emot detta!

20191008:Duktiga hundar och ägare mm..

Vi har några hundar som visat framtassarna på andra ställen än i utställningsringen, stort grattis till Annica Svanström och hennes Gep´s Big Bear´s Baffin Eskimo (Kärstin) för erövrat Viltspårschampionat. Så stolt över er <3. Sen har vi Anna Lena Hallstensson och hennes ID hund Gep´s Big Bear´s Forest Hunter som hjälper så många hund/katt ägare att få tillbaka sina bortsprungna familjemedlemmar, stolt och tacksam uppfödare är jag. 🙂 Jag ska be Anna Lena att skriva lite om hur det är att träna och jobba med en ID hund, våra hundar gör en otrolig insats genom att spåra skadade vilda djur eller hitta bortsprungna tama vänner.

Vi planerar en spännande kombination om allt går som det ska, läs mer under planerade kullar inom kort.

Fridens Liljor / Gina

Utställning!

Vi hade en mycket trevlig helg i Malmö och den IDS som gick av stapeln. 7 hundar var representerade från Kenneln och alla fick fina omdömen och excellent i kvalitetspris. Grattis till alla ägare.

Valpar väntas förhoppningsvis, läs mer under planerade kullar.

14/2. Valpar valpar valpar…

Nu har även Snowman hittat sitt eget hem, han kommer flytta ner till Skåne:) Trevligt tycker vi eftersom vi har många goda vänner och valpköpare däråt:) Välkommen i gänget Jenny . Nu har vi 2 fina töser kvar som söker eget boende, välkommen att höra av dig .

Nytt och uppdaterat:

2019-02-13

Idag har valparna blivit besiktade, allt var bra som tur var. Måste verkligen säga att jag är supernöjd med dessa valpar, både exteriört och mentalt, dom kommer förhoppningsvis glädja sina nya familjer i många år .)

Nyheter inom kort

2019-02-12

Mer nyheter på denna sida snart.