GepsBigBear

200911 Länge sen sist…

Men nu är det dags att berätta lite om vad som hänt på kenneln:) Jag kan stolt berätta och skryta med att inte mindre än 8 Gepsare har nu blivit Viltspårschampion!! Helt otroligt ! Förstu ut var Kärstin och sen i tät följd Bosse, Bertil, Nalle, Rhu, Ior, Wille och Whiskey, Stort grattis allihopa! Vi har också haft 2 valpkullar under 2020 , vilka jag är mycket nöjd och glad över och kommer att följa med stort intresse ( som alltid) 🙂 Jag ser fram emot planerade kullar framöver , vilka kommer att bli om allt går min väg 🙂

  1. e.Kiss me Buddy vom Löwengarten u. Gep´s Big Bear´s Snowy Snowhite
  2. e Mystic Moonstone Ginger Heaven u. SE UCH Gep´s Big Bear´s Mackenzie Eskimo
  3. e. NORD JV-19 Gep´s Big Bear´s Snowy Snowbear u. VCH Gep´s Big Bear´s Baffin Eskimo
  4. e. Rua Soleil Bardolino u. Gep´s Big Bear´s Pocahontas

Det har inte bara varit uppgång och framgång, vi har fått säga farväl till en underbar hund i alltför tidig ålder, (Maggie) , tack för dina fina valpar och tack till Anette och Örjan som älskade dig oändligt. (King) fick somna in strax före sin 10:onde födelsedag, tack Helen och Björn för att ni älskade honom. Samson också 10 år, tack Björn och Elina för allt han fick vara med på och vara en älskad hund.

Planer för ett kennelcamp är i full gång, så försök att håll kalendern så ren som möjligt i Maj månad, jag återkommer med datum så fort jag kan.

Fridens liljor !

Gina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *